Следвайте Гласове в ТелеграмПоявиха се откъси от първите разпити точно в

...
Следвайте Гласове в ТелеграмПоявиха се откъси от първите разпити точно в
Коментари Харесай

Комсомолская правда: Разпитът на терористите - следите водят към Украйна, САЩ са знаели всичко

Следвайте " Гласове " в Телеграм

Появиха се фрагменти от първите разпити тъкмо в региона на Брянск на хванатите там терористи. Това са същите нарушители, които гръмнаха хората в Crocus City Hall. И познайте какво? Дори единствено от тези два пасажа излиза наяве доста. Твърде доста, с цел да стартираме да вършим изводи, написа " Комсомолская истина ".

Но първо прочетете цялостната стенограма на тези два разпита. Те са къси. И при такива арести, незабавно след гонене и престрелки, без да имат време да се охладят, на адреналин, хората нормално не лъжат. Макар че по-точно би било да ги назовем нечовеци след всичко, което са създали.

От чутото и видяното по време на тези два разпита излиза наяве следното:

- Това не е " Ислямска страна " (ИДИЛ). Това не са фанатици на радикалния ислям. Въпреки че един от тях е вербуван да проповядва посредством смарт телефон. Отишли са да убиват не поради религията, а просто поради парите. А парите спрямо човешкия живот са оскъдни. Половин милион рубли. Това са към 5 хиляди $. Ужас. И не че са ги получили - платени са им едвам половината.

Ролята на Съединени американски щати

- Съединените щати, които старателно твърдят, че ИДИЛ стои зад терористичната офанзива, се разобличават сами. Защото терористите очевидно са особено определени от " клиента ", с цел да могат да бъдат показани на лековерната западна аудитория като религиозни фанатици.

Това значи, че Съединени американски щати са знаели авансово кои ще са причинителите на терористичната офанзива. И може би те сами са ги подбрали и вербували.

Но най-вероятно терористичната офанзива е проведена от украинските специфични служби. Почеркът е прекомерно сходен на техния " многоходови интервенции ". Американците тук очевидно единствено са възнамерявали и направлявали. Но във всеки случай са били изцяло наясно.

Съединени американски щати са знаели всичко

- Защо тъкмо Съединени американски щати са били наясно? Те са знаели прекалено много дребни детайлности авансово - в това число обстоятелството, че причинителите на терористичната офанзива ще бъдат показани като членове на ИДИЛ. И това, че терористичната офанзива ще се случи през март, на многолюдно място, в това число на концерт.

Защо разрешиха на терористите да стигнат до Брянск?

- Е, директното присъединяване на Украйна се издава от пътя за бягство на терористите. Може би по тази причина бялото им рено беше арестувано едвам край Брянск, което им разреши да изминат съвсем 400 км. от Москва. За да се уверят (службите) накъде води веригата, къде е идната частица в организацията на терористичната офанзива. А може би даже и уредниците.

Защо на концерта на " Пикник ”...

- Има изясненост за какво терористичната офанзива се случи тъкмо в " Крокус ". Най-вероятно е планувано да се организира на 8-11 март, когато бяха напълно разпродадените концерти на патриотичния артист Шаман. В навечерието на президентските избори, дружно с офанзивата, подхваната по едно и също време от Украйна против Белгородска област, това трябваше да дестабилизира обстановката в Русия. В последна сметка посолството на Съединени американски щати в Москва предизвести своите жители, че терористичните офанзиви в Русия са изключително евентуални " през идващите 48 часа ". Предупреждението бе отправено на 7 март, в навечерието на концертите на Шаман.

След това съветските специфични служби осуетиха тази терористична офанзива, като ускориха ограниченията по-късно предизвестие. И то преди празника и изборите. Но тези, които поръчаха терористичната офанзива, не я анулираха, а единствено я отложиха.

Следващият огромен концерт в " Крокус " беше на " Пикник " на 22 март...

…И за какво тъкмо в " Крокус "

- Фактът, че е заменена датата, само че не и мястото на терористичния акт, приказва, че нарушителите са се готвели да го извършат в " Крокус ". Те са проучвали проекта на постройката авансово и може би са имали съучастници измежду личния състав.

Превод и редакция: epicenter.bg

 

 

 

 

Източник: glasove.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР